Flexibel klantcontactcenter

Outsource uw telefoondienst naar aan ons internationale klantcontactcenter. Wij beschikken over de mensen, systemen, supervisors, belscripts en resources om flexibel tegemoet te komen aan uw klantenservice wensen. Daar waar in Nederland sprake is van personeelsschaarste. Daar kunnen wij bijvoorbeeld in Macedonië verschillende belteams met Engelstalige professionals inzetten.

We besteden veel aandacht aan recruiting, training en rapportage. HBO/MBO geschoolde medewerkers die wij on the job verder opleiden qua telefonische klantcontact skills. En zij kunnen een training van de opdrachtgever online volgen voor extra achtergronden en productkennis.

Meertalig klantcontactcenter

Bright klantcontactcenter werkt met meerdere teams om uw klanten optimaal van dienst te zijn in uw gewenste taal. Voor een optimale communicatie is het belangrijk dat taal geen barriere vormt in het gesprek. Ons klantcontactcenter speelt in op toenemende internationalisering. U kunt kiezen uit de volgende talen:

Zeven zekerheden van ons klantcontactcenter

In essentie wilt u een gemotiveerde klantenservice die uw klanten netjes conform uw briefing te woord staat. Wij realiseren dit tegen gunstige kosten. En tevens met de ambitie om met de juiste resources en sectorfocus meer rendement uit de klantgesprekken te halen.

We zetten de voordelen van ons klantcontactcenter voor u op een rijtje:
  • » flexibel snel capaciteit opschalen en afbouwen
  • » kostenverlaging door outsourcing
  • » meertalig : Engels, Nederlands, Farsi en Oekraïens
  • » overzicht : realtime inzicht & rapportage
  • » klantenservice met een glimlach
  • » vast bedrag per inbound gesprek / uurtarief / dagtarief of per lead
  • » full focus FTE ook mogelijk